• Workshops over spelen, opvoeding en gezin MÉT een creatieve knipoog

  Oh heerlijk met dat gure weer… bladeren, lezen, schrijven, neuzen en geïnspireerd worden (dit is slechts een fractie van mijn ‘collectie’).

  Ik ben bezig met het bedenken van nieuwe workshops over spelen, opvoeding en gezin MÉT een creatieve knipoog. Deze workshops zijn voor crea (to-be) ouders, leerkrachten en pedagogisch medewerkers kinderopvang.

  Laatst dacht ik: ik moet meer focus en stoppen met mijn creatieve workshops en mij alleen nog richten op speltherapie. 

  Maar dat voelde zó niet fijn…want creativiteit is een groot deel van mijn ‘ik’. Niet lang daarna kreeg ik een ingeving en bedacht hoe ik mijn kennis over spelen en opvoeding kan combineren in superleuke creatieve workshops!

  Nieuwsgierig? Wil je over enige tijd mijn nieuwsbrief met deze toffe workshops ontvangen? 
  Laat dan je mailadres achter bij het contactformulier op mijn site www.zelluf.nu

  ZELLUF – Praktijk voor speltherapie

  Spelen, ontdekken, ervaren, ontwikkelen

  www.zelluf.nu
  #ingridvanwillenswaard #hethelejaarfeesten #gertiejaquet #margaretblom #maakmagazine  #CreaWorkshop #spelen #opvoeding #gezin #inspiratie

Comments are closed.